Hotel Review: Anantara Siam, Bangkok

Image
Hotel review: Anantara Siam, Bangkok (Siam Suite) Bangkok, May 2018 Introduction After a beach holiday in Hua Hin I had booked a room for one night at Anantara Siam in Bangkok. I wanted to try a new hotel and this would be our second Anantara experience on this trip after checking out their sister property Anantara Riverside Resort about a week earlier. This time I booked a Kasara Club Room directly from the hotel's website. The price was pretty much the same everywhere, but booking directly got us an afternoon tea set for two at the lobby for free, and that sounded like a fun thing to try. Check-in and lobby We arrived at the hotel after 2pm, pretty close to a normal check-in time. Anantara Siam, The Lobby Our bags were immediately taken care of by the welcoming staff, and we were seen to the most luxurious lobby I'd ever seen. This really looked like a five star hotel to me! The hotel radiated elegance and style, and there

Hotelliarvostelu: Hilton Tallinn Park

Hotelliarvostelu: Hilton Tallinn Park

Intro

Toinen käyntimme Tallinnan Hiltoniin ajoittui maaliskuun lopulle. Olin varannut huoneen kahdeksi yöksi kolmelle hengelle (King Deluxe with view) Hiltonin sovelluksen kautta paria kuukautta aiemmin kun Hiltonilla oli n. 20% ale käynnissä, ja Hilton Gold -status oli vielä maaliskuun loppuun voimassa.

Saavuimme täpötäydellä Vikingillä satamaan n. klo 13 perjantaina ja suuntasimme ensi töiksemme vanhankaupungin laidalle Wok to Walk -ravintolaan lounaalle. Sieltä jatkoimme taksilla Hiltoniin, jossa olimme perillä n. klo 14.


Hilton Tallinn Park

Executive-huone

Sisäänkirjautumisen​ yhteydessä saimme huoneluokan korotuksen Executive-huoneeseen. Huone sijaitsi hotellin ylimmässä, 11. kerroksessa. Olin pyytänyt etukäteen lapselle lisävuodetta, joka on tässä hotellissa ilmainen. Sitä ei ollut vielä tuotu, mutta respassa sanottiin saapuvan tuota pikaa. Eikä mennytkään kuin vajaa 10 minuuttia niin huonepalvelu toi sängyn.

Näkymä kaupunkiin oli aurinkoisen sään vuoksi todella komea koko seinän korkuisesta ikkunasta. (kuva syksyltä 2016)

Hilton Tallinn Park, näköala huoneesta


Huone oli siisti ja käytännöllinen, mitä toki voi odottaakin​ näin uudelta hotellilta. Lähellä ikkunaa on pöydässä pieni paneeli, jonka avaamalla saa näkyviin pistokkeen ja pari USB-porttia sähkölaitteiden lataamista varten.


Hilton Tallinn Park Executive-huone


Hilton Tallinn Park Executive-huone



Hilton Tallinn Park USB-lataus


Pöydällä odotti myös hotellin tervehdys: ruisleipää, juustoa ja pieni Vana Tallinn -likööripullo.


Hilton Tallinn Park Executive-huone, tervehdys


Spa-osasto

Vaihdoimme kylpytakit ylle ja laskeuduimme hissillä 2. kerrokseen, jossa on Spa-osaston lisäksi kuntosali ja ravintola, jossa tarjoillaan aamiaisbuffet. Kylpyläosaston tiskillä kirjasimme nimen ja huoneen numeron vihkoon, ja saimme kumipäällysteisen rannekkeen, joka toimii pukukaapin avaimena.

Pukuhuoneesta tai itse allasalueelta saa pyyhkeen, joten omaa ei tarvitse tuoda huoneesta. Pukuhuone on hotellin linjaa noudatellen selkeä, siisti ja tyylikäs. Suurehkoja suihkukoppeja on kaksi.

Allasosastolla on yksi iso, n. 15m pitkä allas sekä pieni poreallas. Molemmat ovat sopivan lämpöisiä, isompi 30.5c ja poreallas 36.5c. Altaan toisella puolen on n. 10 lepotuolia.


Hilton Tallinn Park, allasosasto



Osastolla on kaksi saunaa; tavallinen ja höyrysauna. Suihkuja on samaten kaksi ja ne tuntuvat olevan hankalakäyttöisiä erilaisine painikkeineen, sillä moni jätti veden valumaan todennäköisesti olettaen vedentulon loppuvan itsekseen. Näin ei kuitenkaan ole. Suihku sammutetaan painamalla uudestaan samaa nappia, josta se on pantu päälle.


Executive Lounge

Executive Lounge sijaitsee ylimmässä kerroksessa, ja sieltä avautuu upea näkymä suoraan kohti Tallinnan keskustaa, ja oikealla puolella satamaan ja Suomenlahdelle.

Hilton Tallinn Park panorama view


Hilton Tallinn Park Executive Lounge


Loungeen pääsee avainkortilla (Executive-tason huone) ja siellä on henkilökuntaa aina loungen ollessa avoinna (06-22?). Koko sen ajan tarjolla on myös pientä purtavaa (pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, myslipatukoita) ja juotavaa, kuten mehuja ja kahvia.


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia



Sen lisäksi on aamiainen, joka on toki huomattavasti suppeampi kuin alakerran ravintolassa, mutta toisaalta miljöö on rauhallinen.

Klo 18-20 on Happy Hour, jolloin loungessa saa erilaisia purtavia buffet-tyyliin, jopa pari lämmintä ruokaa sekä viiniä, giniä ja vodkaa. Oluttakin on.


Hilton Tallinn Park Executive Loungen juomia: viiniä, vodkaa, giniä


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


Hilton Tallinn Park Executive Lounge, juustoja


Hilton Tallinn Park Executive Loungen antimia


 Loungessa on toisessa päässä kaksi iMac -tietokonetta sekä tulostin, ja suuri TV. Tuoleja, pöytiä ja sohvia on erilaisissa ryhmissä ja tila on kauttaaltaan viihtyisä ja leppoisa.
.

Earth Hour, Hilton Tallinn Park Executive Lounge


Aamiainen

Buffet-aamiainen on tarjolla​ 2. kerroksen The Able Butcher -ravintolassa, joka on auki myös lounas- ja illallisaikaan.

Aamiaisravintola Hilton Tallinn Park


Aamiaisravintola Hilton Tallinn Park


Käyntimme aikana hotelli oli täynnä, ja sen huomasi aamiasella. Porukkaa oli välillä jonoksi asti odottamassa pöytien vapautumista, ja ruokia hakiessa saattoi olla tungosta. Itse ruokailutila pysyi kuitenkin mukavan rauhallisena koska pöytiä ei ollut aseteltu aivan vieri viereen.

Pöytiin tarjoiltiin tee, kahvi ja appelsiinimehu. Muut ruuat ja juomat haettiin itse.

Kaikki oli siististi esillä ja tuoretta. Munakasasema tuntui olevan suosittu, ja sen vieressä oli myös vohvelirauta, jolla sai paistaa itse vohvelin. Leivät olivat todella maukkaita ja tuoreita, samoin kuin erinomaisen kuohkeat muffinit. Makea, tuore ananas ja smoothie keräsivät kiitosta.

Palvelu oli kauttaaltaan erittäin ystävällistä ja henkilökunnan englanninkielen taito mallikasta.


Aamiainen, The Able Butcher, Hilton Tallinn Park



Ennen paluuta kävimme samaisessa ravintolassa lounastamassa, ja testasimme paikan pasta bolognesen sekä purilaisannoksen.

Alkuun tuotiin leipää, joka onkin tässä hotellissa todella hyvää.

Etenkin purilaisannos oli erittäin maukas ja onnistunut: pihvi oli mehevä ja sopivasti paistettu.
Pasta ei ollut ehkä ihan niin hyvä mitä ulkonäkö antoi odottaa. Pasta itsessään oli täydellisesti keitetty, kastike oli jotenkin pliisu.


Lounas, Ravintola The Able Butcher, Hilton Tallinn Park


Lounas, Ravintola The Able Butcher, Hilton Tallinn Park


Leipää, lounas ravintolassa The Able Butcher, Hilton Tallinn Park



Lounas, pasta bolognese, Hilton Tallinn Park




Lauantai-iltana hotelli osallistui tunnin mittaiseen Earth Hour -tapahtumaan, jolloin valot sammutettiin ja hotellin tiloja valaistiin kynttilöin. Aulabaarissa oli tarjolla kakkua ja alkoholittomat juomat.


Earth Hour -drinkit aulabaarissa, Hilton Tallinn


Earth Hour -drinkki, Hilton Tallinn


Earth Hour -kakku ja drinkit, Hilton Tallinn Park



Tämä oli toinen käyntimme Tallinnan Hiltonissa, ja kokemus oli tälläkin kertaa todella positiivinen.
Ensimmäisestä visiitistä englanninkielinen arvostelu.
Hotellin valtteja ovat erinomaisen ystävällinen henkilökunta, uudet puitteet, hyvä aamupala ja kaunis allasosasto.


Popular posts from this blog

Hotel Review: Anantara Siam, Bangkok

Review: Hilton Tallinn Park