Hotelliarvostelu: Conrad Bangkok (King Executive Corner Room)


Hotelliarvostelu: Conrad Bangkok (King Executive Corner Room)
Bangkok, kesäkuu 2017JohdantoAloitimme perhelomamme Thaimaassa Bangkokissa, jossa viivyimme aluksi kolme yötä. Hiltonilla oli todella hyvä tarjouskampanja keväällä, jonka vuoksi innostuin varaamaan Bangkokin Conradista yön. Kaksi ensimmäistä yötä Bangkokissa vietimme Dusit Thanissa, mutta halusin päästä vielä katsastamaan samaan syssyyn Conradin, joka on saanut varsin hyvät arviot TripAdvisorissa. Koska aioimme tulla toimeen pelkillä käsimatkatavaroilla pakkaushärdellin välttämiseksi, hotellin vaihtaminen ei ollut liian työlästä, ja muu perhekin tuntui innostuvan Conradista muutamia kuvia nähtyään.


Sisäänkirjautuminen ja aulaSaavuimme taksilla Dusit Thanista Conradiin ja suuntasin tiskille sisäänkirjautumista varten perheen aistiessa ensivaikutelmia. Laukuista ei tarvinnut huolehtia itse. Henkilökuntaa riitti avaamaan ovia ja ohjaamaan oikeaan suuntaan, ja taksista lähtiessä tarkastettiin ettei mitään ollut jäänyt sisälle. Alku ainakin hyvin positiivinen.

Conradin aula on suuri, korkea ja melko tummasävyinen, henkilökunta oikein tyyliteltyä ja siistiä.

Conrad Bangkokin aula


Olin tehnyt check-in:n hotelliin Hilton Honors -sovelluksen kautta ja valinnut huoneen 26. Kerroksesta mutta tiskillä kävi ilmi, että siinä kerroksessa on jotain teknisiä ongelmia ja meille annettiin vastaavanlainen huone kerrosta alempaa.Huone: King Executive Corner RoomHuoneemme 2505 oli kerroksessa 25 ja kooltaan 53m2, joten tilaa on tarpeeksi majoittamaan kolmen hengen perhe yhdellä lisävuoteella. Lisävuode olikin odottamassa paikallaan saapuessamme. Huone oli tyylikäs ja asiallinen, Dusitin vastaavankaltaiseen verrattuna vielä hienompi. Toki hotellien tyyli on erilainen ja Dusit on jo selkeästi vanhemman oloinen.

Conrad Bangkok King Executive Corner -huone


Huoneessa tila oli käytetty kohtalaisen järkevästi, ja esimerkiksi työpöytää ei ollut sijoitettu ikkunan viereen vaan hieman kauemmaksi, jolloin mitään ikäviä heijastuksiakaan ei pääse työn parissa ahertaville tulemaan. Pistoksepaikkojakin oli riittävästi, joten kaikkien puhelimetkin sai ladattua ongelmitta.

King Executive Corner -huone


Sänky (king bed) oli todella mukava ja sopivan jämäkkä, ja periaatteessa siihen saattaisi jopa mahtua pariskunta pienen lapsen kanssa. Olin ollut aiemmin hotellliin yhteydessä ja he tarjosivat lisävuodetta maksutta, joten tartuin ilman muuta tilaisuuteen.


King Executive Corner -huone ja lisävuode


Kylpyhuone oli pienempi kuin Dusit Thanin huoneessamme, mutta riittävän iso joka tapauksessa. Kylpyamme oli ikkunan edessä, ja siitä pääsee ihailemaan kaupunkinäkymiä sälekaihtimia avaamalla. Erillinen suihkukoppi on kylpyhuoneessa myös, ja vettä sai liikkumaan hyvällä paineella.

Conrad Bangkok, kylpyhuone


Conrad Bangkok, kylpyhuone ammeineen


Conrad Bangkok, kylpyamme ikkunan ääressä


Hiltonin alypuhelinsovellusta käyttäen olimme tilanneet huoneeseen muutamia eri kylpytuotteita ja ne olivat siististi odottamassa. Tarjolla oli kolmea eri merkkiä, joten siitä vain mieleisiään kokeilemaan.

Conrad Bangkok, kylpytuotteita

Pieni "baari" teevalikoimineen ja vettä janoisille.

Conrad Bangkok King Executive CornerTallelokero, kylpytakit ja ylimääräinen tyyny. Kaikki totuttuun tapaan hyvin siististi näytillä. Huoneesta löytyi ainakin tämän perheen yhden yön tarpeisiin kaikki mitä osasi kaivata.Conrad Bangkok King Executive Corner


Tervetuliaishedelmät.


Conrad Bangkok King Executive CornerConrad Bangkok Executive LoungeExecutive Lounge on komealla paikalla kerroksessa 29. Lounge on Executive-huoneiden ja sviittien asiakkaiden, sekä Hiltonin Diamond - ja Gold -kanta-asiakkaiden käytössä.

Executive Lounge, Conrad Bangkok


Saapuessamme kello oli sen verran, että loungessa alkoi juuri iltapäiväteen tarjoilu. Kahvinnälkäisiäkään ei ollut toki unohdettu, ja kaunis ja maukas cappuccino saapui kuumana pöytään.

Tarjoilupöydillä oli esillä leivoksia, skonsseja hillon ja kermavaahdon kanssa, hedelmiä ja leipiä. Oikein maittava välipala kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä!


Leivonnaisia Executive Loungessa, Conrad Bangkok


Skonsseja


Palvelu oli kautta linjan huoliteltua ja henkilökunnan englanninkielentaito sangen mallikasta. Kuitenkin Dusit Thani erottui mielestämme aavistuksen enemmän edukseen palvelun suhteen.

Aamiainen kuului huoneen hintaan, ja sen sai nauttia joko Executive Loungen rauhassa tai vaihtoehtoisesti ravintolan buffetissa. Koska olimme hotellissa vain yhden yön, valitsimme (todennäköisesti) kattavamman version aamupalasta toisen kerroksen ravintolasta (Cafe@2).


Aamiaisbuffet, Cafe@2, Conrad Bangkok


Executive -huoneen hintaan kuului loungen tarjoilut pitkin päivää, ja cocktaileja pääsi nauttimaan iltasella klo 18-20. Tarjolla oli tuolloin pientä suolaista ja makeaa purtavaa, muutama lämmin ruoka ja joitain klassisia drinkkejä sekä viinejä. Huomionarvoista on se, että alle 12v lapset ovat tervetulleita loungeen aamusta siihen saakka, kunnes tuo Happy Hour alkaa. Meidät ohjattiin saapuessamme loungea vastapäätä olevaan pienempään tilaan johon saimme viedä ruokaa ja juomaa, mutta ei se nyt erityisen hauskalta tuntunut siellä kököttää. Kuvittelisin, että palvelu oli jonkin verran tehokkaampaa toisella puolen, jossa henkilökunta enimmäkseen liikkui.

Muutoin lounge oli siisti ja kaikki tarjolla olevat syömiset laadukkaita.

Cocktail, Conrad BangkokSijainti, uima-allasalue ja loppusanatConradissa on komea uima-allasalue kerroksessa 7, ja kävimme tutustumassa siihen pikaisesti. Aluetta ympäröi muutama korkeampi rakennus, joten se pysynee varjoisana hyvän osan päivästä. Altaan vesi oli miellyttävän lämmintä ja polskuttelutilaa oli yllin kyllin. Henkilökunta antoi pyyhkeet kuittausta vastaan, ja allasbaarikin löytyi sellaista kaipaavalle.


Conrad Bangkok uima-allas


Pieni pulahdusallas, Conrad Bangkok


Samassa tasossa altaan kanssa on Spa-osasto ja kuntosali. Ajanpuutteen takia niiden katsastaminen jäi toiseen kertaan.

Conrad on sijainniltaan himpun verran hankalampi arvioitava. Alue on siistiä, lähellä on suurlähetystöjä ja muutama muu tasokas hotelli, mutta tunnetuimpiin nähtävyyksiin (esim. Wat Arun, Wat Pho) tulee jo matkaa jonkin verran, ja Siam Squaren ostoskeskuksiin n. 2km kävellen tai vaihtoehtoisesti suunnilleen tuplamatka taksilla. Lumphinin puistoon on vain muutaman minuutin kävely, ja BTS:n Ploenchit -pysäkkikään ei ole kovin pitkällä. Hotellista on sinne myös ilmainen kuljetus. Se on varmasti ihan paikallaan, sillä helteessä kovin pitkät kävelyt vilkkaassa kaupungissa eivät välttämättä houkuttele etenkään lapsiperheitä. Ei se taksilla kulkeminenkaan onneksi kovin hintavaa lystiä ole, joten pirssi alle vaan jos kävelymatka alkaa ahdistaa. Ihan hotellissa kiinni on pieni ostari, joka äkkiseltään ei näyttänyt tarjoavan mitään erityistä, mutta löysimme kuitenkin tärkeimmän, eli hyvän ruokapaikan. Pankkiautomaatteja ja ruokakauppa löytyy myös.
Yhden yön perusteella alueesta ja lähiympäristöstä on vaikea sanoa sen kattavammin, mutta suosittelen tutkimaan karttaa - vaikkapa Google Mapsia - ja katselemaan suurennuslasilla mitä hotellin ympäristöstä löytyy. 

Alla olevassa kuvassa ympyröity matkamme kolme Bangkokin hotellia.
Hotelli on kyllä oikein siisti ja fiksu, ja ajaa varmasti asiansa niin liikemiehille, pariskunnille kuin perheellisillekin. Kyllä tätä suositella voi ilman muuta. Lapsiperheitä varmasti innostaa kaunis uima-allasalue, pariskuntia varmaankin loungen tarjoilut (mikäli pääsy kuuluu varattuun huonetyyppiin) ja näköalat. Jokaiselle jotakin.Popular posts from this blog

Review: Dusit Thani Hotel, Bangkok (Dusit Club Room)

Review: Hilton Strand Hotel, Helsinki

Hotel review: Panviman Resort Koh Phangan