Hotel Review: Anantara Siam, Bangkok

Image
Hotel review: Anantara Siam, Bangkok (Siam Suite) Bangkok, May 2018 Introduction After a beach holiday in Hua Hin I had booked a room for one night at Anantara Siam in Bangkok. I wanted to try a new hotel and this would be our second Anantara experience on this trip after checking out their sister property Anantara Riverside Resort about a week earlier. This time I booked a Kasara Club Room directly from the hotel's website. The price was pretty much the same everywhere, but booking directly got us an afternoon tea set for two at the lobby for free, and that sounded like a fun thing to try. Check-in and lobby We arrived at the hotel after 2pm, pretty close to a normal check-in time. Anantara Siam, The Lobby Our bags were immediately taken care of by the welcoming staff, and we were seen to the most luxurious lobby I'd ever seen. This really looked like a five star hotel to me! The hotel radiated elegance and style, and there

Hotelliarvostelu: Iberostar Grand Hotel Mencey, Santa Cruz de Tenerife

Hotelliarvostelu: Iberostar Grand Hotel Mencey, Santa Cruz de Tenerife

Intro

Vietimme talvilomaa Teneriffalla maaliskuussa 2017 yöpyen ensimmäiset kuusi yötä saaren lounaisrannikolla Costa Adejessa ja kolme yötä Santa Cruzissa. Etsiessäni majoituspaikkaa löysin Orbitz.com:n kautta hyvän hinnan kolmelle hengelle lisävuoteen ja aamiaisen kanssa.

Päädyimme ajamaan taksilla Costa Adejesta suoraan Santa Cruziin, vaikka alun perin tarkoitus oli vain mennä Costa Adejen bussiasemalle ja jatkaa sieltä julkisilla eteenpäin.






Ajansäästön ansiosta olimme perillä jo puoliltapäivin, eikä huoneemme ollut vielä siinä vaiheessa valmis. Jätimme painavammat laukut hotellille ja painuimme etsimään lounasta keskustasta.


Sisäänkirjautuminen ja huone

Palasimme hotellille n. klo 14 ja kirjauduimme sisään. Sisäänkirjautumisen yhteydessä hotelli tarjosi vierailleen cavaa, mikä oli maistuva ja ylellinen yllätys :)





Huoneemme sijaitsi hotellin toisessa kerroksessa ja yllättävän kaukana respasta. Hotelli oli suurempi miltä aluksi ulkopuolelta näytti.

Huone oli siisti ja lisävuode odotti valmiina. Koko hotellista henki tyylikäs vaikutelma, joka näkyi osin myös huoneessa. Tilaa ei ollut ylenmäärin, mutta toisaalta emme viettäneet huoneessa erityisen paljon aikaa.
Kylpyhuone oli mukavan kokoinen ja kylpyamme oli lapsiperheen näkökulmasta hyvä lisä.





Varaamamme huone oli edullisin vaihtoehto, eli kaupunkinäkymin. Ikkunasta näkyi vastapäistä rakennusta, muuta kaupunkialuetta pohjoisen suuntaan ja pilkahdus mertakin. Parveke oli melko karu, eikä tarjonnut minkäänlaista yksityisyyttä.
Onneksi suunta oli sellainen, että meteliä emme kuulleet ja sen puolesta saimme nukkua rauhassa.




Sänky oli varsin hyvä eikä tyynyissäkään ollut valittamista.

Näin jälkikäteen olisin kyllä valinnut huoneen puutarhanäkymin. Sen verran vehreää, siistiä ja kaunista sillä puolen oli, että iltaa olisi mielellään istunut parvekkeella auringonpaisteessa.








Aamiainen

Aamiainen kuului meillä majoituksen hintaan ja se tarjoiltiin Los Menceyes -ravintolassa klo 7-11. Ruoka olikin positiivinen yllätys. Kaikki oli maukasta, huolella valmistettua ja tuoretta, esillepanokin siistiä ja eleganttia. Ja kukapa voisi vastustaa ohueksi leikattua ilmakuivattua jamon Iberico -kinkkua ja jääkylmää cavaa...







Palvelu oli oikein ystävällistä ja tehokasta olematta kuitenkaan hätäilevää.
Ravintolasta oli ovet auki ulos terassille, jossa saattoi myös halutessaan syödä.


Hotellin palveluihin kuuluu myös erillisessä rakennuksessa oleva kuntosali sekä ulkouima-allas, joita emme tällä kertaa käyttäneet. Lieneekö altaan vesi ollut hieman viileääkin kun siellä ei juuri ketään näkynyt. Aurinkotuoleilla altaan ympärillä sen sijaan oli porukkaa aamupäivästä auringonlaskuun saakka.




Sisäpihalla ja altaalla on myös kahvilat / baarit, joiden hinnat ovat kaupungin yleiseen hintatasoon nähden korkeat, mutta aika tavalla linjassa hotellin tasoon nähden.


Allasbaari

Hotellin sisäpihan puolen baari



Ravintolavinkki hotellin lähellä:
Aivan hotellia vastapäätä Ramblan toisella puolella on pieni, mutta mainio ravintola Urbana Cocina. Erinomaiset ruuat, hyvä palvelu ja hauska miljöö.


Summa summarum:
Erinomainen hotelli Santa Cruzissa, josta jäi erityisesti mieleen todella laadukas aamiainen, kauniit puitteet ja miellyttävä palvelu. Sijainti on aika mainio: keskusta on n.10min kävelymatkan päässä, ja aivan kulmittain hotelliin nähden on suurehko puisto tuomassa vehreyttä maisemaan.


Popular posts from this blog

Hotel Review: Anantara Siam, Bangkok

Hotelliarvostelu: Hilton Tallinn Park

Review: Hilton Tallinn Park